A Bioware a Destiny-t és a The Divisiont fogja követni?

Az Electronic Arts is beszáll az Activision és a Ubisoft bulijába.

Liam ‘Unseen64’ Robertson a legújabb Patreon podcastjében fedett fel pár új részletet a Bioware még 2014-ben bejelentett IP-jéről. Szerinte sokkal nagyobb lesz ez a projekt, mint amit elsőnek gondolnánk – a Dylan (a főszereplő neve?) kódnévre hallgató Bioware Edmonton (Mass Effect!!!) fejlesztés egy sci-fi témájú, MMO-s jegyekkel és kooperatív játékmenettel is rendelkező játék lesz, ami valamelyest hasonlítani fog a Destiny-re és a The Divisonre, és ezt a 2017-es E3 során, vagy nagy eséllyel inkább az Electronic Arts saját rendezvényén, azaz az EA Playen fogják bemutatni.

Ha hihetünk a kiadó pénzügyi jelentésének, a Dylan, már ha ez lesz a játék neve, még 2018 március vége előtt meg is jelenhet, ami elvileg sokkal nagyobb lesz a Mass Effect: Andromedánál. Legyen így!

Forrás: VG247 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu