Frostpunk: tetszetős a This War of Mine fejlesztőinek újdonsága [VIDEO]

Új IP, új táj, új reménység.

Még tavaly augusztusban jelentette be a lengyel 11 bit Studios, hogy a This War of Mine után új projektbe kezdtek, a Frostpunkba, amiről még nem tudni pontosan, hogy milyen platformokra érkezik, de valószínűleg a PC és a PlayStation 4 meg fogja kapni a játékot.

Az emberek a határaikig vannak feszítve, és a túlélés a legfontosabb ezen a fagyott tájon, ahol valószínűleg csak egyetlen város maradt meg, így a túlélők száma sem olyan hűdenagy. A stratégia és a morál fontos szerepet fog a játékban kapni, és figyelni kell arra, hogy miként osztjuk majd el erőforrásainkat is.

A felfedezéshez egy egyedi, könnyen megkülönböztethető vizális stílus is jár, és ez azért a videón is látszik. A megjelenés pedig valamikor 2017-ben esedékes; talán addig megtudjuk, hogy mire készül a Frostpunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu