Könnyen bogaras lehet a PlayStation 4 – szó szerint! [VIDEO]

Egy rovarirtás sosem árthat.

Az XCubicle névre hallgató, amerikai konzoljavító bolt tulajdonosa, Patrick Che már több dologgal is szembe találkozott: érmék a lemezmeghajtóban (ez nem egy játéktermi automata…), elrontott 3DS módosítások… illetve csótányok a PlayStation 4-ben.

A bolt hetente egyszer kap egy „bogaras” PS4-et, amiért 25 dollárt, kb. 7500 forintot kell fizetni, hogy anélkül kapjuk vissza a Sony konzolját, ami azért „csótányosodik el”, mert általában vízszintesen, sötét, elzárt helyeken van elhelyezve, emiatt pedig többnyire veszélybe is kerül a PlayStation 4.

Bár az Xbox One-ok is ilyen gusztustalan extrával „erősítenek”, a Sony sajnos ebben nyerő helyzetben van, mivel a szellőzőnyílásokat a konzol alján helyezte el, ráadásul viszonylag szélesek is lettek… ja, és a tápegység a konzolban került elhelyezésre, így az még melegíti is a PS4-et, ami újfent a csótányoknak kedvez. Mivel a Sony kifejezetten elutasítja az ilyen fertőzéssel megáldott konzolokat, amik többnyire azért nem működnek, mivel a rovarok rásülnek a tápegységre, így pedig a PS4 nem kap erőre.

Tanulság? Legyen magasra rakva a konzol, amit esetleg függőlegesen is érdemes lenne elhelyezni, és hadd szellőzzön a drága.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu