Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy: irány az Upstream pálya [VIDEO]

A gatyás erszényes nem szereti a vizet!

A Crash Bandicoot 1996-ban nem volt egyszerű feladat, pláne úgy, ha 100%-ra akarta valaki végigjátszani a Naughty Dog játékát. 21 évvel később, a Vicarious Visions gondozásában az első három részt a PlayStation 4-re átemelő paksaméta esetében továbbra is a mi ügyességünkön múlik, hogy a pályák végén sikerül-e azt a gyémántot felszedni, avagy sem (anno az első részben ahhoz nem kevesebb kellett, mint az, hogy halál nélkül menjünk végig a pályán ÉS vegyük fel az összes dobozt).

Kicsit érthetetlen, hogy a fejlesztők még mindig semmit nem mutattak a Crash 3-ból, holott most már csak két és fél hónapra vagyunk a megjelenéstől. Megint az első részből mutatnak nekünk egy pályát, ami nem olyan nehéz, de ez sem olyan egyszerű falat.

Megjelenés június harmincadikán PlayStation 4-re… aztán talán esetleg PC-re is (bár ezt nem nagyon akaródzik sem a Sony-nak, sem az Activisionnek bejelentenie…).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu