Final Fantasy XV: nemsokára még jobb teljesítmény PlayStation 4 Pro-n

Az erősebb Sony konzollal rendelkezőknek nemsokára (még nagyobb?) előnyük lesz.

A Gamer.ne.jp arról ír, hogy a november végén PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent Final Fantasy XV április huszonhetedikén kap egy ingyenes frissítést, ami egy új PlayStation 4 Pro-módot is magában hordoz. Az Image Quality Mode „kényelmes játékot és stabil frame rate-et” ígér, és a frissítéssel nagyítót kaphatunk a feliratokhoz és a menükhöz is, ami azért nagyobb felbontáson el is fog kélni.

De mégis, Hajime Tabata, a játék rendezője mit keresett csapatával a Turn 10-nél, a Forza fejlesztőinél? Ezt nem tudjuk még, de biztos, hogy a Project Scorpio miatt kereste meg a Square Enix küldöttsége a Microsoft egyik fejlesztőcsapatát. Vagy a nemsokára érkező Final Fantasy XV frissítéshez kért tanácsokat? (Regalia off-road vezetés – ebben pedig a forzásoknak van tapasztalata…) Meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu