Matt Damon összemegy

MOZI HÍREK – Volt már akcióhős, hősszerelmes és középkori kalandor, de még soha nem ment össze Matt Damon. Most ennek is eljött az ideje. A Downsizing című vígjáték sci-fibe oltott társadalmi szatíra, amelyet Alexander Payne rendezett, akit eddig jól sikerült drámáiról ismertünk (Utódok, Nebraska, Schmidt története). Új filmjében a Damon alakította hős és felesége (Kristen Wiig) alsó-középosztálybeli polgárok, akik nehezen jönnek ki a jövedelmükből.

Egy norvég tudós találmányának köszönhetően néhány centisre kicsinyítik őket, így már fillérekből is luxuséletük lehet, és csatlakozhatnak a mikroemberkék vidám közösségéhez. A kissé meredek történetet Damonék mellett olyan sztárok keltik életre, mint Reese Witherspoon, Neil Patrick Harris, Christoph Waltz és Alex Baldwin. A digitális trükkökre pedig csaknem annyit költöttek, mint Payne másik három filmjére összesen.

(Downsizing – hazai bemutató: 2018. január)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu