Használt Grand Theft Auto V, meglepő extrával

Néha a játékok dobozai meglepetést rejthetnek…

Grand Theft Auto V. Három és fél éve már, hogy megjelent X360-on és PS3-on, de használt formájában is kelendő a Rockstar játéka, amit az USA-beli Floridában élő Kayla McAllister 11 éves fia is megvett. Ezt a játékot elkezdte telepíteni, miközben ártatlanul végiglapozván a kézikönyvet, egy zacskó metamfetamin (speed) került elő…

McAllisterék gyorsan szóltak a rendőrségnek, akik lefoglalták a gyanús anyagot, amiről ki is derült, hogy az bizony speed, így ezzel az anya akár meg is menthette a fia életét, mert ki tudja, mi lett volna, ha esetleg a zacskóba belenyúl a fiú?

A GameStop reagált a Kotaku írására, és itt azt mondták, hogy sajnálják az eseményt, de együttműködnek a hatósággal, hogy kiderítsék, miként került az ő boltjukba a „drogos GTA”.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu