Bioware: új IP, kellemetlen extrával [VIDEO]

Ez a részlet sokaknál kivághatja a biztosítékot.

A Bioware új játéka, aminek Dylan – állítólag – a kódneve, feltehetőleg az idei EA Play rendezvényen kerül részletesen bemutatásra, és megjelenése 2018 áprilisban lehet leghamarabb esedékes (ha pechünk van, 2019 elején jön csak ki…). A Tweaktown arról ír, hogy a következő Bioware játékban „élő szolgáltatás lesz”. Itt egy kis kitérő és citáljuk az Electronic Arts pénzügyi jelentését magyarul: „Ez a játék egy élő szolgáltatás köré lett építve és a kreatív folyamatunkon keresztül úgy döntöttünk, hogy a játékosoknak szánt diszruptív közösségi dizájnhoz többet adunk, és emiatt ennek a projektnek a megjelenését eltoltuk a 2019-es üzleti évre.”

Élő szolgáltatás. Ez virágnyelven annyit jelent, hogy mikrotranzakciókkal fog valószínűleg érkezni a Dylan, amit 2014-ben mutattak először be (lásd a teaser videót) – az online, akcióra építő játék esetében tehát készülhetünk a játék árán túl plusz költekezésre is.

Nem jó jel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu