A Nintendo Switch behúzta az áprilist is; a Ubisoft valamire készül

Az NPD közölte az áprilisi eredményeket is.

Az Egyesült Államokban újra a Nintendo Switch nyert – márciusban érthető volt a győzelme, hiszen új konzolként startolt abban a hónapban… de most már az áprilist is behúzta, legyőzve ezzel a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, hiszen 280 ezernél is többet adtak el belőle. A poén az, hogy a 3DS-es eladásokkal együtt (68 ezer kb.) majdnem az összeladások felét a Nintendo tette ki. Komoly eredmény. Nos, és a legkelendőbb játék rá a Mario Kart 8 Deluxe volt: 460 ezer lemezes, 90 ezer digitális eladás… és április 28-án (!!!) jelent meg, azaz a hónap végén!

A Ubisoft továbbra is bátran kiáll a Switch mellett. A legutóbbi pénzügyi megbeszélésükön a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot azt mondta, hogy továbbra is a legfontosabb külsős fejlesztők szeretnének maradni (mint az utóbbi egy évtizedben – ezt ő mondta, nem mi!), és van egy be nem jelentett címük is a platformra. (Ha tippelnünk kéne, ez a Mario X Rabbids RPG lenne…)

Lássuk, mit tud májusban a Nintendo!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu