Take-Two: valami nagy jön akár már jövőre

A Take-Two Interactive egy nagy címmel készül a 2019-es üzleti évre (2018. április 1. – 2019. március 31.).

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az egyik nagyobb franchise-uk új részt fog kapni az imént említett időszak során. Itt most nem az NBA 2K szériáról beszélünk és nem is a WWE 2K-ről – mindkét sportjáték évenként jelentkezik, így idén sem fognak a polcokról lemaradni.

Zelnick nem említette név szerint, hogy a Rockstar játékáról lenne szó (holott az is a 2019-es üzleti évbe kerülhet, ha áprilisban, májusban jönne ki jövő tavasszal a Red Dead Redemption 2), így vagy egy új BioShockról, vagy ami még valószínűbb, a Borderlands 3-ról beszélhet. Mivel nem is olyan rég Randy Pitchford az Unreal Engine 4-gyel létrehozott Borderlands 3 techdemót mutatott, utóbbi opció tűnik reálisabbnak.

Zelnick a Red Dead Redemption 2 halasztására annyit mondott, hogy nem azért halasztották el a megjelenést, mert a Rockstar problémákba ütközött, hanem tényleg csak a lehető legjobbat szeretnék nyújtani a játékosoknak. (Vajon akkor a Far Cry 5 miatt tolták el a megjelenést?)

Nos, és nyolcvan millió boltokba szállított Grand Theft Auto V. Ez szép teljesítmény…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu