ELEX: megjelenési dátum, új CGI trailer, gyűjtői kiadás [VIDEO]

A Risen fejlesztőinek új játéka a sűrűben fog érkezni.

Nem, tényleg – a Piranha Bytes és a THQ Nordic egy kicsit kockázatos dátumot választott a sci-fi/fantázia-RPG megjelenési napjaként. De mielőtt erre rátérnénk, essen szó a gyűjtői kiadásról, mert naná, hogy lesz egy ilyen.

Egy ~25,4 centis Alb Mage figurát, egy ~5 centis drón-amulettet, egy Magalan-vászontérképet, a játék soundtrackjét CD-n, egy művészi könyvet, a játékot és annak kézikönyvét kapjuk meg, ha ezt a változatot vesszük meg. Mondjuk 4 DVD-n kiadni a játékot kicsit poénos… Az Amazonon már lehet is rendelni belőle, 120 euró, tehát jó 37-38 ezer forint konzolokon, míg 110 PC-n, tehát kb. 33-34 ezer forint az ár.

Az új CGI trailer egy utazásként kezelhető át Magalan világán. A megjelenési dátum pedig október tizenhetedike Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n. Egy napon érkezni az új South Parkkal (ha nem késik megint…) kicsit veszélyes lépés.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu