For Honor: ekkora játékosszám-zuhanást talán még sosem láttunk!

Erre nem lehet mást mondani, csak ennyit: zuhanórepülés!

Nem túlzás azt kijelenteni, hiszen ha a megjelenés után négy hónappal egy játék elveszíti PC-n/Steamen a közönségének 95 (igen, kilencvenöt!) százalékát, úgy, hogy ez egy AAA cím, akkor ez felettébb elkeserítő. Pedig ez a helyzet a Ubisoft játékával, a For Honorral.

Korábban már írtuk, hogy két héttel a megjelenés után a játékosok száma megfeleződött, és előtte 36% ugrott ki a nyílt béta után a megjelenés pillanatában – utóbbi esetében érthető a csökkenés, hiszen a béta ingyenes volt, bár ez a mérték már túl nagy ahhoz képest.

A GitHyp szerint ez a zuhanás a Steamen (tehát az uPlayes játékosokat nem vesszük itt figyelembe!) még a The Divisionnél is rosszabb, és az első nagyobb DLC esetében is 2200-ról 4700-ra ugrott a napi játékoscsúcs, de rövid időn belül visszakerült az eredeti értékekre: jelenleg a 3000-et súrolja alulról.

Megismételjük: a játék még négy hónapja sincs, hogy megjelent…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu