[E3 2017] Anthem: a BioWare új IP-je rendesen elnevezésre került – kiderült, mikor érkezhet! [VIDEO]

Az EA Play során (ami nem volt valami fényes, és tényleg finom kifejezéssel élünk) a BioWare új IP-je is megmutatkozódott egy teaser erejéig, hozzátéve, hogy a Microsoft előadásán részletesebben is bemutatásra fog kerülni.

A projekten eleinte a Mass Effect felelős producere, Casey Hudson kezdett dolgozni a Mass Effect 3 befejezése után 2012-ben, de ő 2014-ben eltávozott, a csapat (feltehetőleg Edmontonban és Austinban, látván a BioWare Montreal Mass Effect: Andromedáját) ettől függetlenül dolgozott tovább a játékon, amiben „az ősi szépséggel rendelkező tájat fedezhetjük fel, a ránk találó veszéllyel küzdhetünk meg és minden lépésünkkel erősödünk.” (Doom?)

Kicsit Titanfall és Vasember érzésünk van a 2018-as pénzügyi évben (2018 áprilisa és 2019 március vége közti időszak) érkező játékkal kapcsolatban – vagy lehet, hogy 2018 őszén érkezik, ugyanis a játék YouTube csatornája ezt állítja… A teaserből kb. ennyi jött át, úgyhogy a Microsofton a sor, hogy leleplezze az Anthemet, ami PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül – ezt a NeoGAF fórumon erősítette meg a BioWare marketingrendezője.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu