Assassin’s Creed: Origins: sok munkát fektettek a mellékküldetésekbe

A franciák a szünetben igencsak átfaragták az Assassin’s Creedet.

A játék ezúttal egy komoly akció-RPG lesz lootrendszerrel és egyéb, a műfajban elvárt stílusjeggyel, így a Ubisoft számára igencsak fontos volt az is, hogy a mellékküldetésekre is rágyúrjanak. Ashraf Ismail, a játék rendezője az alábbiakat mondta a GameReactornak:

„Kb. egy évezreddel az első Assassin’s Creed előtt járunk. Nem csak egy nagy világot akartunk létrehozni, hanem egy olyan területet, ami kielégíti az igényeidet, folyamatosan jutalmazva a felfedezéseidet. Szeretnénk, hogy az emberek letérjenek a kitaposott útról a jutalomért, ezért ilyesmivel töltöttük meg a világot. Sok meglepetésünk van benne, és sok közüle opcionális tartalom, de sok erőfeszítésünkbe telt az, hogy igazán jó minőségű legyen. Az elképzelés az, hogy az ősi Egyiptom rejtélyes, és ezt az érzést akartuk átültetni a játékba.

Ezért is lesz sok mellékküldetés olyan, ami folyamatosan meglepi a játékost, ami minőséget, értékes narratívát kínál, megmutatva, hogy miért itt jött létre a Testvériség. Szeretném, hogy az emberek elvesszenek ebben a világban, álmélkodva az ősi egyiptomi környezetben.”

Bátor szavak, de a puding próbája ugyebár az evés – az Assassin’s Creed: Origins október 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu