Elite Dangerous: burkolt beszólás a PlayStation VR-nek

Megjelent a játék PlayStation 4-portja (már mi is megkaptuk, a teszt a héten várható), de még vannak kérdőjelek.

Az Elite kitalálója és a Frontier Developments vezérigazgatója, David Braben részt vett egy Reddites kérdezz-felelekben, ahol több témát is érintett. A PlayStation VR is szóba került érthető módon – a játék PC-s kiadása az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot is támogatja: „Nagy rajongója vagyok a VR-nek, és az első nap óta figyelemmel követem. A legfontosabb az, hogy jó élmény-e, de minőségileg nem vagyunk még ott. Ez egy megfontolandó lehetőség, de a minőség fontos!” Azt is elmondta még, hogy a frame rate és a mozgásérzékelés kulcsfontosságú a virtuális valóságban. (Ezzel konkrétan azt mondta, hogy a PlayStation VR nem elég erős a játékához virágnyelven.)

A PlayStation 4 Pro-támogatás még nem teljes, de már ott van a teljesítmény és a minőség közötti váltás lehetősége – a 4K felbontás és a HDR még nem támogatott, de ezek később bekerülhetnek a játékba.

Így az Elite Dangerous még nem teljesen elit PlayStation 4-en…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu