Pókember premier!

MOZI HÍREK – Lehet, hogy egyszre előkerül még Pókember öccse? Minden elképzelhető: a régen várt, különlegesnek ígérkező folytatás, a Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) Los Angeles-i premierjén ugyanis felbukkant egy különleges tehetségnek ígérkező ifjú színészpalánta – történetesen a Pókembert alakító Tom Holland kisöccse, Patrick.

A premieren persze ott volt a film összes sztárja, a Vasembert alakító Robert Downey Jr., valamint Michael Keaton, Marisa Tomei, Zendaya és a többiek, de a kamerák legalább annyit mutogatták a kissrácot, mint a sztárokat.

Tom Holland egy autó motorházának tetején, pókjelmezben ment végig a mozi előtt várakozó tömeg elé, és egy hátraszaltóval ért földet, de az anyukáját, a nagymamáját meg Patricket is elhozta. A tízéves kissrác már felbukkant egy pár interjúban a bátyja oldalán, és a vörös szőnyegen sem tűnt szégyenlősnek: elmondta, hogy ő is jár meghallgatásokra, csak még sose kapot szerepet. És hogy szívesen eljátszaná pókember öccsét.

– Vagy lehetnél te Pókember gyerekkora – ugratt a szuperhelyes kissrácot szupersztár bátyja. – Te lennél Baby Peter Parker… ha Vasember bevesz a csapatba.

IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu