Crash visszatérése sikeres; az Activision felfigyelt rá!

A Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy jó rajtot vett.

Az Egyesült Királyságban a gatyás erszényes nem kisebb eredményt ért el, mint azt, hogy jobb rajtot vett a Horizon Zero Dawnnál, írja Twitteren Chris Dring a GamesIndustrytól. Megismételjük: egy trilógia felújítása egy exkluzív, új IP-t is le tudott körözni. Természetesen így kapásból az élen nyitott a doboztörő platformer ott, de még érdemes lenne egy hetet várni, hogy fenn marad-e Crash az élen, vagy hátracsúszik, ami minden játékkal megtörténik egy kis idő után (bár a Grand Theft Auto V még mindig a harmadik helyen áll…).

Az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg a GamesIndustrynak erre az alábbiakat nyilatkozta: „Kísérletezünk Crash-sel. Tudjunk, hogy van egy hangos rajongói közösség, aki szerette volna, hogy visszatérjen, de sosem tudhatod, hogy ez csak egy nagyobb közösség egy része, vagy csak egy niche, nosztalgiára építő csoportról van szó. Eddig erős szenvedélyt láttunk vele kapcsolatban, ami más dolgokhoz is vezethet. Természetesen mindig is próbáljuk a következő nagy dolgot megtalálni, de a prioritásunk az, hogy azon közönségeket kiszolgáljuk, amikkel kapcsolatban szerencsések vagyunk, hogy velük rendelkezünk.” Ezzel értelemszerűen a Call of Duty-ra utal, amiről szintén nyilatkozott – erről külön értekezünk. Amúgy ezzel talán a 4. PS1-es Crash játék, a Crash Team Racing felújítására utalhatott még Hirshberg, ami szintén jó fogadtatásra lelne…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu