Gondban van a Lords of the Fallen 2?

A CI Games mostanában negatív hírekben szerepel…

Legutóbb beismerték, hogy bakot lőttek a Sniper Ghost Warrior 3-mal, és most egy következő játékukkal kapcsolatban akadtak gondok. Az Eurogamernek adott interjúban Marek Tyminski azt mondta, hogy ők komolyak a folytatással, de egyáltalán nem szeretnék félkészen kiadni. „Nem mondanám, hogy évekre van a megjelenéstől, mert sokat dolgoztunk már rajta. A legjobb csapatok megtalálása a legfontosabb, hogy így együtt tudjanak dolgozni rajta, és ha ez megvalósul, már tudjuk is, mit is szeretnénk csinálni,” mondta.

Igen ám, de Tomasz Gop, aki az első és a második részen is dolgozott, szélnek lett eresztve – új helyszíne a Hatreddel elhíresült Destructive Creations lett -, ő pedig azt mondta, hogy közel két évnyi munka után sem tudott a Lords of the Fallen 2 kilépni a koncepciós fázisból, ami a Sniper Ghost Warrior 3 miatt is bekövetkezhetett.

A City Interactive néven hazánkban igencsak elhíresült csapatnak még vannak buktatói…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu