Kiakadt a DayZ alkotója az ARK: Survival Evolved áremelésén

A Studio Wildcard akciójára reagált Dean Hall.

Az ARK: Survival Evolved most már nem 30, hanem 60 eurós, teljes árú (18 ezer forintos) címként lelhető fel, mivel közelít a végleges megjelenés augusztus 8-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Erre Dean Hall, a DayZ létrehozója Twitteren reagált, vagy még pontosabban kiborult.

„Csak hogy kifejezzem a véleményem: az Ark áremelése kib***ottul BOTRÁNYOS. A játék közel sincsen kész. Ez tisztán kapzsiság. A közösségtől való hatalmas elszakadást mutatja. Nagyon bugos. Nagy rajongója vagyok a játéknak, de ez túl messzire ment, és rossz példát állít fel. Ha AAA árat kérsz érte, legyen is olyan állapotú.” Erre persze Twitteren meg azt mondták páran, hogy a DayZ sincsen kész, amire ő annyit mondott, hogy ez csak szalmabábérvelés.

Savanyú a narancs Dean Hallnak, vagy csak tart attól, hogy az amúgy korrekt eredményeket felmutató játék emiatt bukik meg? Nem a mi reszortunk eldönteni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu