Project CARS 2: hatvannál is több „élő” pálya

Évszakváltás, napszakváltás, és a teljes autólista – van miről regélni.

Az autók listáját ezen a képen lehet átböngészni, és ezt a WCCFTechrőllestük el – száznyolcvannál is több autó lesz. Haladjunk.

A Slightly Mad Studio weboldalán azt olvashatjuk, hogy hatvannál is több pálya százharmincnál is több változatban lesz koptatható. „A klasszikus C-osztályos, korszakhoz köthető Hockenheimen történő körözéstől a tucatnál is több GT3-as autó a Circuit de la Sarthe-on való használatáig, az IMSA GTO Laguna Secán vezetésétől az Indycar jármű Indy-n való körözéséig, a Honda Civic Coupé GRC rallycross Lydden Hillen való csúsztatásától a három hiperautó hajnali Nordschleifén történő vezetéséig, a Project CARS 2 lefedi a szenvedélye(i)det,” írja a site. (Tényleg EGY mondatban írták ezt!)

A pályákról a fentebbi linken lehet olvasni; az már biztos, hogy a négy évszakon túl a napszak is változhat a verseny során, így az eső, szél, köd, hó és jég több módon is kihathat a fizikára.

A Project CARS 2 szeptember 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu