Star Wars: Battlefront II: a történet kulisszák mögött [VIDEO]

Fejlesztői naplót kapott az új Battlefront, és ez a videó a történetre fókuszál.

Négy perc – ennyi kellett az Electronic Artsnak, a DICE-nak, a Criterionnak és a Motivenak ahhoz, hogy a játék történetéről többet megtudhassanak azok, akik egyrészt imádják a Csillagok Háborúját, másrészt pedig többet, jobbat, szebbet szeretnének a második Battlefronttól, mint amit már majdnem két éve az első kínált. Utóbbi esetében már hallhattuk a fejlesztőktől, hogy most komolyan ki fog bontakozni a franchise, és mivel lesz egy singleplayer kampány is, már előrébb jár a folytatás a 2015-ös Battlefronthoz képest.

A Star Wars: Battlefront II november tizenhetedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Előtte lesz egy nyílt béta is októberben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu