Az Ubisoft örül a Red Dead Redemption 2 halasztásának

A rivális lépése jól jöhet a franciáknak.

A Ubisoft pénzügyi főnöke, Alain Martinez szerint az, hogy 2018 tavaszára rakta át a Rockstar a játékát, az üzleti évükre ez a halasztás jó hatással lehet, de még túl korai szerinte meghatározni, hogy mekkora mértékben fogja befolyásolni a franciák eredményeit a Red Dead Redemption 2 2017-ről való kivétele.

A Ubisoft amúgy közölte pénzügyi eredményeit az első pénzügyi negyedévéből (április-június): az eladások 45,2%-kal nőttek az egy évvel korábbi adatokhoz képest, és az eladások 80,4%-át a digitális értékesítés tette ki – itt is van egy jó 5,1%-os emelkedés. Kicsit aggasztó lehet a korábbi címek értékesítésének százaléka: 91,1%-ról 94,3%-ra növekedett.

A legnagyobb címük a Ghost Recon: Wildlands lett a Q1-ben, és a PlayStation 4/Xbox One/PC között az összeladásokban továbbra is a PS4 az éllovas 44%-kal (tavaly: 31%), amit 22%-kal az Xbox One (23%), és 21-gyel a PC (26%) követ.

Továbbra is minden eshetőségre felkészült Yves Guillemot cége, hogy ne vegye át a Vivendi a stafétabotot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu