Dragon Ball FighterZ: más megközelítés lesz a történetben

Az Arc System Works hasonló megközelítést fog a sztoriban felvenni, mint amit láthattunk már a két Dragon Ball Xenoverse-ben.

A játék producere, Tomoko Hiroki beszélt a Red Bullal, és elárulta, hogy egy új szemszögből láthatjuk a sztorit. Tehát esélyes, hogy a mi lenne, ha? gondolatot követik majd a fejlesztők. Hiroki azt is megerősítette, hogy a megjelenés után is érkeznek tartalmak, de nem tudni még, hogy pontosan milyen formátumban, így nem tudjuk még, hogy új karakterek is jönnek-e DLC formájában.

A Bandai Namco és az Arc System Works két karakterről is részletesebben beszámolt: Piccolo (amit hazánkban Ifjú Sátánnak ismerhettünk meg) és Krillin került a rivaldafénybe. Előbbi egy technikásabb karakter lesz megnyújtható karjával. Többféleképpen is áttörheti ellenfele védekezését, de sugár/Ki-támadásokkal is rendelkezik, és ezeket akár kombóban is bevethetjük. Krillin inkább közelharcban használható, és képes egy „hologramot” magából kivetíteni, hogy aztán meglepetés támadással éljen. Kamehameha, Senzu-sugár – mindkettő rendelkezésére áll. Képek a karakterekről itt.

A Dragon Ball FighterZ 2018 elején jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A zárt bétára 26-ától lehet regisztrálni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu