Hellblade: Senua’s Sacrifice: főszerepben a pszichózis [VIDEO]

A lelki betegséget játékban nem nagyon dolgozták még idáig fel komolyabb fejlesztésekben, de a Ninja Theory erre vállalkozott.

A DmC: Devil May Cry-t fejlesztő urak és hölgyek pszichiátereket, továbbá a pszichózist átélt embereket is felkerestek a lehető legjobb kivitelezés érdekében, hogy ne kövessenek el komolyabb hibákat a betegség ábrázolása során. Az eredmény? Egy 25 perces dokumentumfilm a játékon belül. Azért ez komoly elhivatottságra vall.

Ebből a Ninja Theory egy két és fél perces teasert tett közzé, és sokat nem is kell már várnunk a teljes változat átéléséig, ugyanis pontosan egy hét múlva, augusztus nyolcadikán már meg is fog jelenni a Hellblade: Senua’s Sacrifice PlayStation 4-en és PC-n, mégpedig 30 eurós áron, szóval egy tízezresnél többet nem kell áldoznunk rá. (Legalább ezt az áldozatot hozzuk meg Senua áldozatáért!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu