Dragon Quest XI: Japánban elképesztő siker!

Napok alatt többet értékesítettek belőle, mint gondolnánk!

A Gematsu arról írt, hogy mindössze KÉT nap alatt az RPG-ből több mint két milliót (!!!) sikerült eladni összesen PlayStation 4-re és Nintendo 3DS-re, és ebben nem is vették figyelembe a digitális értékesítéseket. Az érdekesség? A PS4 verzió nem érte el az egy milliót, úgyhogy a jó öreg 3DS viszi itt a stafétát 1,1 milliós eredményével…

A franchise tehát továbbra is kifejezetten népszerű – ha belegondolunk, hogy a Splatoon 2 az első pár napban nem tudott még egy milliót sem összehozni úgy, hogy a hazai pályán eléggé sikeres a Nintendo tintázása, ez még inkább kihangsúlyozza, hogy a Square Enix játéka, ami nyugaton 2018-ban Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age néven jelenik meg meg nem határozott platformokra (PS4, 3DS, Switch – legutóbbi még készül), igencsak eredményes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu