Batman: The Enemy Within: megjelenés és hivatalos trailer az első részhez!

A The Enigma címet viselő első rész indítja majd a Telltale Games második Batman szériáját.

A Warner Bros. Interactive Entertainment, and DC Entertainment jól ismert bőregere egy újabb ötrészes kalandsorozatban vesz majd részt, amelyben többek között visszatér a The Riddler, aki kegyetlen puzzle feladataival most sem tréfál majd és Batmanre és Gotham lakosságára is komoly veszélyt jelent majd. Persze a Riddler rejtvényei csak az előjátéka lesz egy még nagyobb veszélynek – melyet a sajtóközlemény egyelőre még nem árul el.

Most is döntéseket kell majd hoznunk, kik mellett tesszük le a voksunkat, illetve kit próbálunk befolyásolni, rács mögé dugni: ezúttal egy kíméletlen szövetségi ügynök és Batman örök ellensége, a Joker jelenti majd többek között a lehetséges beszélgető partnereket.

Nem hiányzik most sem az előző részben mondjuk nem nagyon brillírozó, vagy éppenséggel túlzott érdeklődésre számot tartó többjátékos mód, a Crowd Play sem, melynek segítségével például okostelefonon, vagy online, másik platformról is belekotyoghatnak családtagjaink, barátaink döntéseinkbe, ha akarjuk.

A színészek között ott lesz az elmaradhatatlan Troy Baker (aki már megint kezdi minden videojáték főszereplőnek hangját monopolizálni, hiszen többek között ő lesz ismét Talion a Middle-earth: Shadow of Warban is), illetve Jokert ismét az „új fiúnak” számító Anthony Ingruber szólaltatja meg.

A második évad érdekessége, hogy a Telltale „standalone” termékként jelöli, így még nem egészen világos, hogy döntéseink kimenetele akkor hogyan számít majd a második évadban?

Nem maradt más hátra, mint a megjelenési dátum: a Batman: The Enemy Within: The Enigma április nyolcadikán lát majd napvilágot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu