Megvolna a The Last Of Us Part II helyszíne?

Az internet megállíthatatlan, ha nyomozásra kerül a sor.

A The Last Of Us Part II egy nagy hiányzó volt az idei E3-ról, így csak a PlayStation Experience-en, a bejelentéskor láthattuk – talán a Gamescomon a szituáció meg fog változni. Mindenesetre már többen is úgy vélik, megtalálták a Naughty Dog játékának a helyszínét.

Voidsby, egy Redditet is használó művész egy részletes posztban leírta, hogy miért fog szerinte a Washington állambeli Seattle-ben játszódni Ellie és Joel kalandja… vagy legalábbis egy kisebb része.

Mi csak két képet hozunk fel példaként (ezeket a Kotakuról vettük át), de ezek is meggyőzőek, hiszen az a nyilvános parkoló, illetve a parkoláshoz használható jegyautomata is igencsak hasonlít arra, amit Seattle-ben látnánk, ha arrafelé járnánk…

Lebukott a Naughty Dog?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu