Bővül a World of Tanks, de nem a megszokott módon! [VIDEO]

Olyat lép meg a Wargaming, ami komoly tendenciát is indíthat a hasonló műfajú játékokkal.

A World of Tanks ugyanis egy MMO, és általában ilyen játékokban nem látunk egyjátékos kampányt. Pontosan ezzel fog a jövő héten (!) bővülni mégis a WoT, ugyanis a War Stories, ami kizárólag a konzolos verziókra fog megjelenni (Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One), egy új PvE módként kerül be a tankcsatákba. Szóló és kooperatív, epizodikus játékmenetet fognak kínálni a háborús történetek, amik lehetnek valósak és kitalált események is.

A War Stories két kampányt és egyenként három fejezetet fog kínálni. A Brothers in Armor a Vörös Hadseregre koncentrál a keleti fronton, és tutorialként a kezdő játékosoknak ajánlott ezzel próbálkozni. A Flashpoint Berlin egy brit katonát rak a középpontba; az ő célja a hidegháborús korszak Berlinjében elhelyezett blokád áttörése lesz. Két másik történetet is megerősített a Wargaming: a tengelyhatalmak megszállják az Egyesült Királyságot, illetve a kubai rakétakrízis alternatív befejezésében az emberiség megmentése lesz a cél.

A háborús történeteket animált képregényekben kapjuk Andi Ewington írásában, illetve PJ Holden és Matt Timson artworkjeivel – ők többek között a Dark Souls II-n, a Just Cause 3-on, de a Dark Horse Comics World of Tanks: Roll Out képregényén is dolgoztak. Az új soundtrackért a BAFTA-díjra háromszor is jelölt Inon Zurt (Fallout 3-4, Dragon Age: Origins, Dragon Age 2, Crysis, többek között) felel.

Xboxosok között cross-platform játék is lesz, de mindegyik konzolos teperhet az öcsikért és trófeákért. A PlayStation 4 Pro-n, illetve később az Xbox One X-en 4K-ra is számíthatunk. Szép meglepetés, és a megjelenés is oly közel van: augusztus 22-e! (És persze ingyenes is lesz!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu