A lőtéri kutyát sem érdekli már a LawBreakers

Elképesztően gyenge számokat produkált a LawBreakers az elmúlt 24 órában.

Az elmúlt 24 órában 400 ALATT volt a LEGMAGASABB játékosszám, amelyet a Steamen Cliff Beszinski shootere el tudott érni.

A LawBreakers jövője már korábban sem volt kecsegtető, de Cliff Bleszinski még elhessegette a baljós felhőket, aki még hitt online shootere jövőjében.

Ugyanakkor a helyzet az elmúlt 24 órában már egészen drámai lett, és a Steam chartok egyértelműen azt mutatják, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli már a LawBreakers. A legmagasabb szám, amelyet a veterán fejlesztő FPS-e el tudott érni, az 364 egyszerre online fennlévő játékos. Még a legmagasabb, rekordérték, a 7842 is messze gyengébb volt, mint amit egy ilyen címtől elvárhatunk, de azért ez a 400 alatti szám valami egészen durva.

A játékot kiadó Boss Key Productions sem ezügyben nem nyilatkozott, sem a PS4 (várhatóan hasonlóan pocsék) számait sem voltak hajlandók felfedni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu