Dead Rising 4: jön PS4-re, már van megjelenési dátum is! [VIDEO]

A Capcom zimbes-zombis sorozatának negyedik részét ráadásul telepakolták az összes DLC-vel, plusz egy új játékmóddal.

A Capcom pár órája jelentette be Twitteren, hogy az eddig még csak Xbox One-on és PC-n játszható, „időzített exkluzív” akció-horror címe végre december 5-én megérkezik a Sony jelenlegi generációs masináira is.

Az új PS4 és PS4 Pro verzió egyébként úgy címet is kap: konkrétan Dead Rising 4: Frank’s Big Package-re keresztelték és a Capcom marketingesei emellett „the ultimate experience”-ként is aposztrofálják, arra hivatkozva, hogy nem csak az összes DLC-t préselték bele de egy új játékmódot is, amelynek Capcom Heroes-nak hívnak és amelyben Frank West új ruhákat és fegyvereket is kap ismer japán karakterektől.

Dead Rising 4 Európában 50 eurót (kb. 15.000 Ft-ot) kóstál majd fizikai lemezen és PSN-en is, a magyar ára még nem ismert, de várhatóan drágább lesz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu