Star Wars: Battlefront II: kiszivárgott a béta tartalma

Kicsivel kevesebb mint egy hónapra vagyunk a Battlefront II bétájától, de valaki már most közölte, miket tartalmaz majd.

A Redditen Some_Info jóformán a semmiből bukkant fel, és kapásból a mélyvízbe ugrott még júniusban, az EA Play előtt, de a zárt alfáról is voltak igaz megnyilvánulásai, a Gamescom előtt az űrcsatákkal kapcsolatos információiról nem is beszélve.

A játékban a posztja alapján az időjárás is szerepet játszhat majd a harcokban. Három játékmód lesz három pályán összesen a bétában: Galactic Assault (40 játékossal) a Theeden, Starfighter Assault (24 játékossal) a Fondoron, illetve a Takodana bolygón a Strike mód is szóba fog kerülni majd. Érdekesség, hogy offline Skirmish mód is lesz benne, ami „valami olyasmi, mint Arcade” névre fog hallgatni. Szólóban, osztott képernyőn és kooperatívan is játszhatunk ketten. A hősök ugyanazok lesznek, akiket az EA Playen már láttunk, lesz egy új jármű, a LAAT hajó, viszont erről Some_Info azt állítja, hogy az első Battlefrontban látott U-Winghez hasonlóan (ez a Scarif pályán volt) körbe-körbe fog repülni, szóval valószínűleg nem irányíthatjuk. A grafika elvileg javulni fog az EA Playen látottakhoz képest.

A kb. 14-16 gigabyte-ot igénylő béta az előrendelőknek október 4-én, mindenki másnak 6-án indul és 9-éig fog tartani, a Star Wars: Battlefront II pedig november 17-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: Reddit, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu