Mocorog a The Last Of Us 2: ilyen lesz a dinamikus témája! [VIDEO]

Fordított sorrendbe került volna a marketing?

A játékból mindössze EGY videót láttunk idáig a tavalyi PlayStation Experience-en, de az nem volt játékmenet. Most viszont a Naughty Dog kapásból több dolgot is kiadott. Először is egy új poszter lépett a rivaldafénybe (ez a fertőzés negyedik évfordulóját „ünnepli”), aztán azt is megerősítette a csapat, hogy a bemutató trailerre alapozó dinamikus PlayStation 4-témát is kapni fogunk majd. Ezt írja a PlayStation Blog és a Naughty Dog blogja is. PlayStation Gear Store-t látogatóknak új póló is van.

A posztert Kevin Tong és Mondo alkotta és szeptember 29-éig, este hétig lehet a MondoTees-en megvenni 50 dollárért, tehát legalább 15-16 ezer forintért kaphatjuk decemberben (hm, gyanús…) kézhez ezt a remekművet.

A The Last of Us folytatása öt évvel az első rész után játszódik, főszerepben pedig ezúttal Ellie lesz. Várjuk!

Forrás: PlayStation Blog, Naughty Dog blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu