Middle-Earth: Shadow of War: lezáródott a botrányos DLC ügye [VIDEO]

Végre pont került a Forthog Orc Slayer DLC végére.

A fejlesztés során elhunyt Mike Forthog Forgey emlékére szánt DLC eredetileg fizetős lett volna, ám a pénz a Forgey-családnak ment volna, de úgy tűnt, hogy csak az Egyesült Államokban, és azon belül is csak meghatározott államokban lett volna ez működőképes megoldás. Erre ráunt a Warner és a Monolith, és egy közleményben tudatták, hogy mi is lett a vége a sztorinak:

„Rájöttünk, hogy a DLC-k értékesítéséhez kötött támogatásunk nem a legjobb módszer volt arra, hogy elérjük azt, hogy anyagilag segítsük a családot és emléket állítsunk Michael Forgey-nak. Őszintén bocsánatot kérünk a rajongóktól és a Forgey-családtól a zűrzavar keltése miatt.

Hogy elérjük a két eredetileg felállított célunkat és átláthatóságot biztosítsunk a közösségnek, a Warner Bros. Interactive Entertainment közvetlenül fog adományozni a Forgey-családnak. A DLC értékesítése megáll, és ingyenes lesz mindenkinek, aki rendelkezni fog a Middle-Earth: Shadow of Warral.” Világszerte az összes profit erre ment volna, de ezt előbb kellett volna tisztázniuk.

(Közvetlenül amúgy még mindig segíthetünk Forgey családjának itt.) Emellett egy újabb orktörzs került bemutatásra – a Warmonger-törzs háborúpárti. Ha valahol csata van, ők tuti fel fognak bukkanni, hogy csak azért se legyen béke.

A Middle-Earth: Shadow of War október 10-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu