Ilyen PlayStation-terméket még nem pipáltunk!

A Sony még mindig meg tud lepni bennünket.

A PlayStation Blogon olvastuk a meglepő bejelentést, amiben a Sony nem másról fedte fel a leplet, mint egy… PlayStation hitelkártyáról! Persze, ez csak az Egyesült Államokban elérhető lehetőség, de azért beszámolunk az előnyeiről.

A Sony Rewards és a Capital One együttműködéséből származó kártya bónuszokat (kedvezmények, kuponok és egyebek) nyújt azoknak, akik vérbeli PlayStationösök. Ötször annyi Sony Reward-pontot ad más kártyákhoz képest, ha PlayStationnel vagy Sony-val kapcsolatos vásárlást ejtünk meg vele, és mobilszámla fizetésnél is háromszoros pontot ad. Ha háromezer dollárnál többet költünk vele egy évben (ez kb. 900 ezer forint), jóformán ingyen kaphatunk vele egy éves PlayStation Plus előfizetést, de 10% kedvezmény is jön PlayStation Vue-ra, PlayStation Musicra és PlayStation Nowra. Extra éves költség nincs, és akár egyedi, játékkal kapcsolatos dizájnnal is érkezhet!

Remek ötlet… de errefelé semmi esély nincs rá, hogy megvalósuljon.

Forrás: PlayStation Blog

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu