Újabb (és részletesebb) The Witcher-dokumentumfilm érkezik! [VIDEO]

Ezúttal egy hat részes sorozatra számíthatunk, ami azért túlmegy majd Geralton.

Danny O’Dwyer – ismertebb nevén NoClip – videojáték-dokumentumfilmeket készít, amihez a támogatást a Patreonon szedi össze. Több érdekes témában elmerült már, például az eredeti (2010-ben megbukott) Final Fantasy XIV-ről, a Rocket League-ről, illetve az id Software sikeres DOOM-feltámasztásáról is készített videókat. Legutóbb a CD Projekt REDdel és a The Witcherrel kapcsolatban volt sikere, és ennek örömére hat epizódon keresztül részletezi a történetet, ebben a menetrendben:

  • Október 2: A CD Projekt RED története
  • Október 4: A The Witcher 1-re és 2-re emlékezve
  • Október 6: A The Witcher 3 világának megalkotása
  • Október 9: A Wild Hunt küldetései
  • Október 11: A fordítás (ugyanis ne feledjük, lengyel csapatról van szó – amúgy az eredeti szinkronban és szövegben elég sokszor elhangzik a „kurwa” szó, amit nem kell lefordítanunk…)
  • Október 13: Az ördög a részletekben rejtőzik

Addig is íme egy trailer, és akinek esetleg PlayStation 4 Pro rejtőzik a szobájában, annak csak röviden: már elérhető a The Witcher 3-hoz a patch, ami kihasználja az erősebb Sony konzol képességeit!

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu