Demót kap a Gran Turismo Sport!

A megjelenés előtt kipróbálhatja bárki a Polyphony Digital új játékát.

A Sony a PlayStation Blogon közölte, hogy a Gran Turismo Sport október kilencedikén indítja el a demóját, mégpedig magyar idő szerint délelőtt tizenegy órától. Az amerikai blogon azt olvastuk, hogy előnyt kapnak a PlayStation Plus előfizetéssel rendelkezők, de erről egy szó sem esett az európai bejegyzésben (így akinek amerikai PlayStation Network profilja van, Plusosként reggel kilenctől, anélkül pedig 10-én hajnali háromtól töltheti le a demót). Preload október 7-én délelőtt 11-től (vagy délután 5-től a tengerentúl), a vége pedig október 12-én délután 3-kor (vagy délután 5-kor az US fiókosoknak) lesz.

Ami kreditet (max 1 millió) és autót összehozunk a demóban, azt átemelhetjük majd a játékba. Scapes Photography mód a fotózni vágyóknak, Custom Livery Editor azoknak, akik testreszabnák autójuk festését/matricázását, de persze versenyezni is lehetséges lesz. A Sport módban a leggyorsabb köridő elérése a cél, hogy aztán 23, velünk hasonló skillel rendelkező pilótával versenyezzünk. A Campaign módban a képességeinket javíthatjuk a kihívásokkal, küldetésekkel és élményekkel, hogy online jobban felkészültebb módon vághassunk a versenyekbe. A napi és egyéb kihívások teljesítésével új autókat, kreditet és tapasztalati pontot kaphatunk. Árkád mód is lesz, az osztottképernyős offline két játékos versenyzésről nem is beszélve.

A Gran Turismo Sport PlayStation 4-exkluzívként október 17-én, itt egy napra rá fog megjelenni.

Forrás: PlayStation Blog Európa, PlayStation Blog Észak-Amerika

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu