Trailer-körkép a hétvége felé tartva [VIDEO]

Több játékról is röviden összefoglalót tartunk.

Egy új videót kapott az Assassin’s Creed: Origins, ami a Testvériség megszületéséről szól. Egy tíz részes animációs mini-sorozat is felkerült a Ubisoft YouTube csatornájára, de mi az összeállításos verziót ágyaztuk be – a széria neve magyarul úgy hangzik, hogy Történetek a kriptából. Nem szabad komolyan venni! Az Assassin’s Creed: Origins október 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (A harmadik videó lopakodós játékmenetet tartalmaz.)

Megjelenési dátumot kapott a Marvel vs. Capcom következő karakterei. Black Panther, Sigma és Monster Hunter is egy napon fog elindulni, mégpedig október 17-én. Egyesével elég drágák a karakterek – 8 dollár, 2400 forint… persze a 2017 Character Pack (ami Winter Soldiert, Black Widow-t és Venomot is tartalmazza) „csak” 30, ami 9 ezer forintnak felel meg.

Az Artifact 5 játéka, az Anamorphine a környezetet használja történetvezetés céljából, és virtuális valóság-headseteket is támogatni fog. Az elvontnak tűnő játék télen érkezik PlayStation 4-re és PC-re PlayStation VR, Oculus Rift és HTC Vive támogatással. A játékról részletesebben a PlayStation Blogon lehet olvasni.
Aki ötven méteres ogrék ellen küzdene, az Extinctionben megteheti. A júniusban bejelentett Maximum Games/Iron Galaxy Studios játéka már dobozképpel is rendelkezik a 2018 első negyedévében esedékes PlayStation 4/Xbox One/PC megjelenés előtt.

A DigitalFoundry alaposan kielemezte a Red Dead Redemption 2 trailerjéből kiindulva, hogy mennyit is fejlődött a RAGE engine. Most már nincsen az a „műanyag” kinézet ott, mint az első részben. Megjelenés 2018 tavaszán PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Negyedik törzsbemutatóját is megkapta az ELEX. A Piranha Bytes (Risen, Gothic) új projektje nincs is már olyan messze a megjelenéstől (október 17-e PS4-en, X1-en és PC-n). Ezúttal az Alb törzset láthatjuk akcióban, akik érzéstelenek, miután túl sokat lőtték magukba az ELEX nevű, függőséget okozó anyagot…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu