Néhány trailer csütörtökre [VIDEO]

Három játékról tartunk egy rövid megemlékezést.

A God Eater 3 bár nem kapott videót, de néhány részletet tudatott magáról. A játék főhőse két God Arc-kal rendelkezik, ruházata megviselt, és egy törött Fenrir embléma van köpenyén. Egyik kezén karkötő, amit A környezet grafikája erősen fejlődött, vizuális effekteben sem gyengélkedik. Az Aragamik grafikája és mozgáskultúrája is javult, az új fajta két és négy lábon is támadni, és így másfajta módon csap majd le ránk, és nekünk is máshogyan kell majd ellene akcióznunk. Megjelenési dátum és célplatformok még nincsenek.

A Capcom kiadott egy új trailert a Dead Rising 4-hez, ami Dead Rising 4: Frank’s Big Package néven decemberben érkezik PlayStation 4-re. A Capcom Heroes módban több Street Fighter karakter bőrébe is bújhat a veterán West. (Keresztbereklámozás ezerrel.) Az Xbox One-osok és PC-sek ingyenes update-ként kapják meg ezt a módot.

A Project CARS 2 sikeres (nekünk is tetszett), és a közel egy hónapja megjelent játékot a kritikusok is elég pozitívan fogadták. Ezt ünnepli a Slightly Mad Studios egy új trailerrel, hogy azokat is meggyőzze, akik eddig nem gondolkodtak a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelent játék megvételén.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu