Pénteki trailerek [VIDEO]

Öt az egyben.

Fejlesztői naplót kapott a Kingdom Come: Deliverance. A Deep Silver és a Warhorse ezúttal a harcrendszerről beszél a továbbra is igencsak tetszetős játékban. Megjelenés február 13-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

4K-s trailert kapott az L.A. Noire. A Rockstar játéka 1947-ben játszódik Los Angelesben, és a stílus a felújított kiadásban sem kopott meg. Megjelenés november 14-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, illetve HTC Vive-ra, amin az L.A. Noire: The VR Case Files lesz elérhető.

Alien, Nosferatu, Godzilla és Jurassic Park parodizálás egy fizikai platformerben – az Ukuza kiadásában a Macrales Studio és a Shibuya Productions négyfős, helyi multit ajánló játéka, az Epic Loon 2018 első negyedévében érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Wolfenstein II: The New Colossusban (aminek tesztje nemsokára elérhető lesz az oldalunkon) nem lenne az, ami, ha nem lenne benne easter egg. Ezúttal a GameSpot készített erről videót. Csak saját felelősségre!

Az 1999-es, amúgy akkor elég nagy sikert arató Outcast feldolgozása, az Outcast: Second Contact elvileg tavasszal jött volna ki, de végül őszre csúszott a megjelenése. Most már tudjuk napra pontosan is, hogy Cutter Slade mikor is érkezik: november 14-én PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu