Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds: a Banuk törzsről [VIDEO]

Két videót is kapott a megjelenéstől napokra álló The Frozen Wilds DLC.

A Horizon: Zero Dawn alapjátékában elég gyakori az utalás a Banuk törzsre, akik a The Frozen Wilds DLC-ben fel is fognak tűnni. Ők a legészakibb, havas tájon, a The Cuton élnek, és nomád életstílusukkal békében élnek a gépekkel és a természettel együtt. Az első videóban Jan-Bart van Beek (a Guerrilla művészeti rendezője), John Gonzales (narratív rendező), Roland Ijzermans (vezető koncepciós művész), és Ben McCaw (vezető író) beszél arról, hogy miként hozták össze a törzset. Elég korrekt betekintés – tovább is néztük volna, mint négy perc…

A második videó tizenkét percnyi játékmenetet tartalmaz, amiben a Survivor küldetést láthatjuk működésben. A Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds kiegészítő november 7-én érkezik 20 dolláros (~6 ezer forintos) áron, kizárólag PlayStation 4-re. Lemezen is érkezik a játék Complete Edition változatával, december 6-án.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu