Red Dead Redemption 2: „önerőből lesz sikeres” a Take-Two vezérigazgatója szerint

Strauss Zelnick erősen bízik a Rockstar következő játékában.

A Take-Two második negyedéves pénzügyi jelentésében nem csak a tegnap említett LA Noire: The VR Case Files halasztása került megemlítésre, hanem a kiadó következő nagyobb dobása, a Red Dead Redemption 2 is. Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója ezt mondta erről a játékról (és a Grand Theft Auto Online sikeréről):

„A Red Deaddel kapcsolatban bár erős nézetem van (a szórakoztatás minden és semmilyen aktivitással egyaránt versenyben van) – mi kompetensek vagyunk, és az összes saját címünkkel, illetve a többiek játékával is egyaránt küzdünk. Nem hiszem, hogy akármelyik új játék megjelenése jobban hatna közvetlenül egy már létező címre, mint ahogy például valaki más kiadna egy kompetitív játékot, ami valamelyik saját címünkre hatással lenne. Ha van valami remek termékünk a piacon, amit folytatólagosan támogatunk tartalommal, az emberek feltűnnek [visszatérnek hozzá]. Ez történelmileg is így volt, és természetesen ez a célunk. Úgy véljük, hogy a Red Dead [Redemption 2] egyedül áll. Természetesen elképesztően izgatottak vagyunk, úgy vélem, az egész piac így van vele. De úgy vélem, hogy egyedül fog állni és önerőből sikeres lesz.”

Aztán nehogy ráálljanak a mikrotranzakciókra – a jelentésükben ugyanis van egy angol kifejezés: „recurrent consumer spending”. Magyarul: „ismétlődő vásárlói pénzköltés”. A Grand Theft Auto Online után esélyes, hogy a Red Dead Redemption 2 online részében is erre számíthatunk.

A Red Dead Redemption 2 valamikor tavasszal érkezhet PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: SeekingAlpha, Take-Two

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu