Gran Turismo Sport: azzal bővül, amit hiányoltunk belőle!

Az év végére két nagyobb frissítést is kap a Polyphony Digital játéka.

A Sony a PlayStation Blogon tette közzé, hogy mikkel újít a Gran Turismo Sport november 27-ei (1.06) és decemberi frissítése. A hétfőn érkező patch az új autók mellett a Livery Editor, Scapes, Campaign módok offline való használatát engedi, de sajnos továbbra is internetkapcsolat kell majd az eredményeink elmentéséhez. (Ennek akkor úgy konkrétan mi értelme is van…?)

Na de a decemberi frissítés a fontosabb: az eddigi részek GT módja végre feltűnik majd egy single player játékmód, a GT League. Több bajnokságot kapunk az amatőrtől a profi szintig és persze az endurance versenyek sem maradnak el – a ligák 2018-ban bővülni fognak még az ígéret szerint. Az ingyenes frissítés 12 új kocsit is hoz: Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD), Nissan Skyline GT-R V・spec II (R32), Nissan Skyline GT-R V・spec II Nür (R34), Ford F-150 SVT Raptor, Lamborghini Countach LP400, Ferrari F40, Enzo Ferrari, KTM X-BOW R, Suzuki Swift Sport, Volkswagen Samba Bus Type 2 (T1), Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova, Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3). Márciusig kb. ötven autóval bővül a kínálat, és március után is frissülni a Gran Turismo Sport, mégpedig pályákkal is.

…de nem lett volna célszerűbb a GT League-et ALAPBÓL a játékba rakni, mielőtt az megjelent volna?

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu