PlayStation VR: kitűnő húzás a Sony-tól a kipróbálására!

Mivel egyre inkább távolodunk el a PlayStation VR megjelenésétől, a cégnek máshogy kell lehetőséget nyújtania a „demóra”.

A PlayStation VR 2016 októberében jelent meg, és azóta már nem nagyon van lehetőség a boltokban kipróbálni a virtuális valóság-headsetet, hiszen nem egy új termékről van szó. Ezért is jó ötlet a Sony kezdeményezése, a Try PlayStation VR, amit már elég gyorsan be is telítettek a PlayStation Plus-előfizetők.

A szabályzat angolul itt olvasható, és sajnos itt is van a bökkenő. Tehát a PlayStation Plus-előfizetők közül néhányan emailt kaptak, amiben kihasználhatták a mindössze 1400 (!?) pakk egyikét. A csomagban ugyanis kiküldtek egy PlayStation VR-t, egy PlayStation kamerát, két Move kontrollert, egy demó lemezt és a Skyrim VR-t, amit két hétig ingyen használhattak a szerencsés kiválasztottak. Akik nem küldik vissza a pakkot, 300 dollárt levontak a bankkártyájukról – a kb. 90 ezer forintos ár korrekt, ugyanis a Skyrim VR bundle 450-be, tehát másfélszer annyiba kerül…

Sajnos esélyes, hogy ha esetleg újra megpróbálkozik ezzel a Sony, errefelé ilyesmiben nem vehetünk majd részt…

Forrás: GameSpot, Try PlayStation VR

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu