Monster Hunter World: PlayStation 4 Open exkluzív béta mindenkinek!

Már nem kell sokat várni, és mindenki kipróbálhatja a híres japán szörnyvadász részének exkluzív PS4 verzióját.

Az igazi jó hír, hogy miközben teljesen ugyanaz a tartalom lesz benne, ehhez a bétához még PS Plus sem kell majd.

Aki tehát kihagyta a nemrég lezajlott, PS Plus exkluzív bétát, az most mindenféle kötelezettség nélkül is kipróbálhatja, méghozzá egész pontosan december 22-én. Ráadásul még karácsony alatt is bétázhatsz, lévén egésze december 26-ig tart az open béta. Egész pontosan 18:00-kor indul és zárul a béta – talán ez valami misztikus szám a Capcom számára.

A tartalom egyébként pontosan ugyanaz lesz, mint az előző bétában, tehát akinek az nem tetszett annyira, az nem ettől a verziótól szeret majd bele a játékba. Három küldetésről van szó, amelyet egyedül, vagy online multiplayer formájában is lenyomhatunk.

A végleges Monster Hunter World január 26-án kerül a boltokba PS4-re és Xbox One-ra (illetve ezek erősebb változataira.) Később lesz PC-s verzió is, tehát nem kell aggódni a PC-seknek sem, a Capcom róluk sem feledkezett meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu