Soul Calibur VI: Sophitia részletezve [VIDEO]

Nem rázva és nem keverve.

A Soul Calibur VI nemrég lett hivatalosan bejelentve, de mi már írtunk pár pletykáról novemberben, amiből több dolog is igaz lett. Most viszont a Bandai Namco az első videókban látott két karakter közül az egyiket, Sophitiát bemutatja a producer, Motohiro Okubo segítségével. Nem fogjuk lefordítani a teljes kommentárt, de a lényeget leírjuk.

Az Athénból érkező hölgy (aki fiatalabb, mint a Soul Calibur IV-ben…?) karddal és pajzssal harcol, és Okubo őt a kezdőknek is ajánlja, ugyanis bárki könnyen kezelheti. Őt és Mitsurugit kezdték el a fejlesztők először összerakni, és őket használták alapul a többiek mozgáskultúrája/kinézete létrehozásához.

A Soul Calibur VI jövőre érkezik valamikor PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu