Nintendo Switch-re is érkezne az idei Call of Duty?

A Call of Duty: Black Ops 4 érkezhet idén… és a Nintendo sikerkonzoljára is megjelenhet!

Nincs év Call of Duty nélkül pont úgy, ahogy karácsony sincsen Kevin nélkül (Reszkessetek, betörők!) – így az, hogy már a 2018-as lövöldözésről már vannak pletykák, nem meglepő. Viszont az, hogy még a Nintendo Switchen is felbukkanhat, nos az már megragadta a figyelmünket…

Marcus Sellars a WCCFTech szerint „a hivatalos bejelentések előtt szivárogtatott már játékokkal kapcsolatos információkat”, és most is így tett a Twitteren. Le is fordítjuk, mit írt: „A 2018-as Call of Duty a Black Ops 4 lesz PlayStation 4-re, Xbox [One]-ra, PC-re és [Nintendo] Switchre. Modern környezetben és „csizmákkal a földön” játszódik. A Switch-verzió a DLC-ket támogatni fogja, ahogy a HD Rumble-t és a mozgásvezérlést is. Ezt egy olyan cég portolja, ami számára ismerősek a COD játékok.”

Szóval, boncolgassuk egy kicsit. Tehát a Treyarch fejleszti az idei részt, miután 2015-ben tőlük a Black Ops III jött ki. A 4 nem lenne meglepő így (főleg úgy, hogy a II 2012-ben volt az azt megelőző játékuk…), viszont az, hogy a Switchre érkezne, már igen! Ráadásul a „csizmákkal a földön” kifejezést is kiemelnénk: ez azt jelenti, hogy nem lesz futurisztikus a játékmenete!

Persze ez még nem hivatalos megerősítés, de ha tényleg Switchre megy a valamikor novemberben érkező Call of Duty, akkor az Activision Blizzard is beáll a Nintendo mögé. (Akkor meg jöhet a kérdés: mikor lesz Overwatch Switchre…?)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu