Red Dead Redemption 2: Battle Royale módot kap a multiplayer?

Az őszre eltolt Rockstar-játékról újabb pletykák jelentkeznek.

A Trusted Reviews több fejlesztéssel kapcsolatos dokumentumot szerzett, amik meglepő újításokra sugallnak a Red Dead Redemption második részében! Például azt érdemes kiemelnünk, hogy a játék összes módját játszhatjuk majd belső nézetben! (A Grand Theft Auto V kihatott a játékra, na – az is kapott ilyet.)

A multiplayer több módot fog tartalmazni – Battle Royale, Revive and Survive, Money Grab névre hallgatnak. A Battle Royale esetében nem tudjuk még, hogy itt a Rockstar megy-e a PlayerUnknown’s Battlegrounds után, de ha ezt tennék, csak unalmunkban legyintenénk. A Revive and Survive két csapatot ereszt egymásnak, és feltámaszthatjuk kifektetett bajtársainkat, viszont ha nem tesszük ezt meg időben, ők parkolópályára kerülnek. Az a csapat nyer, amelyik talpon marad. A Money Grab pedig (továbbra is két csapattal) egy halom lóvét tesz a pálya közepére, a célunk pedig minél többet elvinni a mi főhadiszállásunkra. Végezetül pedig a Dead Eye-ról is szó esett: ez a képesség vissza fog térni egy fejlettebb formában.

Majd meglátjuk, hogy igazak-e a pletykák… a Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Trusted Reviews

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu