Kiderült, hogy ki fejleszti a Metroid Prime 4-et?

Az Eurogamer több forrására hivatkozva is tudni véli, hogy ki készíti a Metroid Prime 4-et.

Még a tavalyi E3 során került bejelentésre a Nintendo Switchre a Metroid Prime 4, de ennél többet a nagy N nem bökött ki. Azóta több mint fél év is eltelt, így már biztosan komolyabb fejlesztés alatt állhat a régóta várt játék. Az Eurogamer leírta, hogy kik készíthetik a 4-es Prime-ot: a Bandai Namco szingapúri stúdiója, ami több alkalmazottat is átvett a LucasArts szingapúri csapatából. Utóbbi csapat például a Star Wars 1313-on is dolgozott.

Az Eurogamer szerint nincs sok esély arra, hogy idén a boltokba kerüljön Samus Aran új kalandja, ugyanis a fejlesztés még korai státuszú. Ha megmarad a belső nézetes platformer/kaland műfaj, akkor tényleg jobb is a 2019-es megjelenés. Amúgy a Resetera fórumon még egy másik játékról is olvastunk, ami itt készülhet.

Ez a Ridge Racer 8 lenne, ami ráadásul Switch-exkluzív cím lenne! (A játéktermekből először a PlayStation 1-en tűnt fel anno a driftes versenyzés – azóta is jó két és fél évtized eltelt…) Ezt egy LinkedInes önéletrajzból derítették ki, amiből egy kép is látható.

A Bandai Namco tehát nem csak egy régebbi franchise-át hozza át a Nintendo sikerkonzoljára, hanem a nagy N egyik IP-jéből is készít valamit, ha hihetünk az Eurogamernek és a Reseterának. Az E3-on már nagy eséllyel mindkettőt meg fogják erősíteni.

Forrás: Eurogamer, Resetera

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu