The Missing: Arc System Works + Swery = mi lesz ebből? [VIDEO]

A Deadly Premonition rendezője egy ideje már dolgozott valamin… a The Missing lenne az.

Az Arc System Works bejelentette a The Missinget, amin a White Owls Studio, Hidetaka „Swery” Suehiro csapata dolgozik. Sok részletet még nem közöltek, csak annyit, hogy „konzolokra, 2018-ban”, ami valljuk be, nem sok…

Swery egy videóban is beszél a játékról, ebből idézünk fordítva egy részletet: „A cím, „A hiányzó”, sok értelmű. Egy hiányzó személy, egy elveszett személy, vagy akár egy elveszett tárgy. Talán épp a szeretted lehet az… vagy egy hely, ahová tartozol. Elveszettnek érzed magad a mindennapi élet során? A The Missing pont olyanoknak szól, mint te.”

A The Missing a White Owls első belsős fejlesztésű játéka lesz, amiről még Swery annyit mondott, hogy „elképesztő” – hm, azért ezt így látatlanul nehéz még cáfolnunk vagy megerősítenünk, úgyhogy várjunk vele.

Forrás: Arc System Works, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu