Naruto to Boruto: Shinobi Striker: részletek a nyílt bétáról

A Bandai Namco az egyik konzolt támogatja, a másikat nem.

A kiadó oldalán látható, hogy a PlayStation 4-esek a kivételezettek, ugyanis számukra lesz egy nyílt béta. Ez február 23-án déltől február 25-én délig tart, karbantartás 24-én és 25-én éjjel kettő és négy óra között lesz.

A négy fős, csapatos ninjaharcokban valószínűleg a saját (még limitált lehetőségű) karakterünket irányíthatjuk, de a Naruto/Sasuke/Sakura/Kakashi négyes a Versus módban fel fog bukkanni. A bétában az online lobbi mellett az egyjátékos tutorial küldetéseket, illetve a 4v4-es csatákat próbálhatjuk ki a legalább 30 Ninjutsu skill mellett. Jó hír még az is, hogy nincs szükség PlayStation Plus előfizetésre a bétában való részvételhez! Azok, akik a béta után a teljes játékot is megveszik, a lenti első képen látható pólókat kapják meg majd benne.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker jelenleg „2018” megjelenési dátummal rendelkezik csak PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. (De azért már bétáznak… ebből valószínűleg tavasz lesz. Szerintünk.)

Forrás: Bandai Namco, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu